Startcursus hardlopen

LET OP.
CURSUS GAAT VAN START OP DINSDAG  27 SEPTEMBER A.S.
(zie hieronder voor de details)

PROBEREN? KOM TIJDENS DE GROENE LOPER OP ZATERDAG 24 SEPTEMBER A.S. LANGS OP HET MANIFESTATIEVELD EN DOE MEE MET DE WORKSHOP!

Zoals iedereen inmiddels weet is dagelijks bewegen gezond voor lichaam en geest. Maar waar doe je dit zonder voor je sokken te worden gereden door fietsers of automobilisten? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: ’Gewoon in onze eigen mooie wijk, in en rond het Wollefoppenpark!’. Sinds de succesvolle Vleermuizenloop zijn steeds meer mensen op de hoogte dat Zevenkamp meer dan voldoende mogelijkheden biedt om veilig en met andere lopers te kunnen hardlopen. Speciaal voor beginnende lopers, maar ook meer ervaren lopers zijn van harte welkom, hebben wij een 5 kilometer lange joggingroute uitgestippeld, die langs de mooiste plekjes van Zevenkamp voert. Hiernaast is 99% van de route autovrij zodat de veiligheid van de lopers gewaarborgd is.   

WAT?
Leren hardlopen met een goede techniek zonder overbelasting, zodat blessures
geen kans krijgen. In 12 weken naar 5 km aangesloten hardlopen, dus het hele rondje
Zevenkamp! Voor aanvang van de eerste training ontvang je een uitnodiging voor een gratis
intake bij www.40days.nl.

VOOR WIE?
Voor iedereen die gewoon lekker wil leren hardlopen of een paar pondjes wil verliezen. Zowel regelmatige joggers als absolute beginners zijn welkom.

WAAR EN WANNEER?
We gaan na de zomervakantie een keer per week overdag trainen in Zevenkamp, op onze eigen trimbaan, die je na 12 weken in een keer kunt afleggen.
We gaan starten op zaterdag 27 september om 10:00 uur.
 
Kan je overdag niet trainen dan kan je in de avonduren of op zaterdagochtend terecht bij
loopgroep Nesselande waar verschillende ervaren trainers de trainingen verzorgen. Kijk voor de avond of zaterdagochtend trainingen voor meer info op:
www.hardloop-nes.nl

WAT KOST HET?
Je koopt een strippenkaart met 12 strippen. Deze kost 30 euro en is na
aankoop 6 maanden geldig.

DOOR WIE?
De cursus wordt gegeven door een KNAU- gecertificeerde ervaren trainer.

WAT GAAN WE DOEN?
Iedere training bestaat uit een gezamenlijke warming up, een blok loopscholing, een conditie verbeterende interval of spelvorm en wordt afgesloten met een
cooling down.
Hiernaast ga je nog een keer per week ( afhankelijk van je energieniveau mag je ook
twee keer) zelfstandig trainen aan de hand van een persoonlijk door de trainer voor jou geschreven schema. In de praktijk spreek je vaak met een aantal andere lopers uit de groep af.

LIJKT DIT JE LEUK?
Meldt u dan aan via deze website. Je komt dan op de wachtlijst en ontvangt bericht voor een intake bij www.40days.nl zodra duidelijk is wanneer we van start gaan.

De route is van de trimbaan in Zevenkamp is te zien op deze pagina.
Graag tot ziens!

Evert en Hèlen Nekeman